test pregnant

subuh tadi buat test preg 2 line tapi satu line kabur , adakah saya hamil @ sebalik nya ??

test pregnant
13 Balas

ini opk..utk kesan waktu subur.. tp klu puan guna ini slps positive...boleh jd opk mngesan hcg. pstikan dlu dgn upt. tp klu mmg puan tdk tau ini opk. maka jwpnya adalah tidak hamil.

LH test strip ni utk tgok waktu kesuburan, bkn utk cek pregnant...memg dye naik 2 line even pregnant or x..kalo nk cek pregnant kne pakai HCG test strip..

Yg ini LH.. Khas untuk cek kesuburan.. Memang akan naik 2 line. Kena guna HCG test/upt

hello ibu2 pregnant test digital ble detect x btul2 berapa weeks bby dlm perut?

Awak guna OPK ni..bukan UPT sis.. OPK utk cek kesuburan..UPT utk cek hamil sis..

Salah strip tu sis. Itu opk. Bukan upt

Tahniahhh 👏🏻👏🏻👏🏻

tu test kesuburan..bkn pregnancy test

tahniah..preggy sis

3y ago

tahniah.. tak baca ke.. opk ke upt.. huhu

ni utk cek kesuburan