UPT SEKEJAP POSITIF SEKEJAP NEGATIF

Hi mommy.. saya nak tanya okay saya ade buat urine pregnant test ( dip n tell ) 26.1.22 6pm - 2 line ( kabur ) 27.1.22 7am - 2 line ( kabur ) 27.1.22 6.05pm - 2 line ( kabur ) 28.1.22 - 6.20pm just 1 line 29.1.22 - 8am just 1 line ada tak yang pernah kena macam ni .. #ingintahu

UPT SEKEJAP POSITIF SEKEJAP NEGATIF
7 Balas

Upt saya begini juga. Jenama sama.. gambar, warna line pun lebih kurang sama.. dia makin terang selepas beberapa hari...tapi tak ada rezeki, bleeding masa sy kena COVID. Keluar mcm kantung.

Best time to check is pagi orang kata. Bangun pagi tuu kencing terus check. Boleh try tukar different brand tests n tgk mcm mana. Selalu walaupun kabur mmg positive

Hi. Sy pnh mcm ni, 4 hr positif. Tp makin pudar. Last2 jd -ve. Buat blood test dkt clinic, doctor diagnosed chemical pregnancy.

2y ago

sy doa awk bkn kes mcm sy. moga ade rezeki awk n bby dpt bthan. ♥

kalau sy haritu sb hormon, First check double line kabur eskkan check 1line ptg period

Kdang upt ada yng rosak, tpi klau period sis lewat boleh check lgi, dlam seminggu

2y ago

okay tq sis.. tu lah cek 3 kali positif.. semalam negatif 🥺

sama situasi kita...😭skrg sis mcmn..ada update x

Hi sis. So positif ke sis?

2y ago

saya c.up selepas upt jadi negatif.. sehari sebelum repeat scan. saya heavy bleeding