nk tnye tntg scan

Hai,nk tnye sy bru2 neh g scan d klnik doc ckp bru npk kntung je mkna nya prgnt tu mjd ke?? Sbb bln 9 hr tu bru lps ggur ni sgkut blk bln 11 pnya..bby 1st

6 Balas

Scan mggu ke berapa? Sy aritu gugur bulan9..Bulan 10 dah lekat balik... Scan week5 just nampak 1 dot... Week8 dah nmpk jntung bby bdengup dah...

Mungkin awal lagi tu sis nampak kantung dulu. Nnti 2 mggu lagi scan lagi kot dah nampak heart beat 😍😍

Awal preggy mmg nmpk kantung je kalau scan.. Tggu lg 2 ke 3 mggu dah blh nmpk baby n heart beat.

Kena tunggu next scan sampai nampak baby dan heart beat baru boleh confirm kandungan jadi.

Kena scan smpi npk ❤️

nmpk kantung abb awl lg.