8 mgu scan npk kntung dan x npk jntug bby

Hi nk tnye normal ke klu 8mgu scan npk kntung je dan x npk lg jntung bby? Sy bru2 ni ad spotting dh pg ke hsptal bila docter scan dia ckp npk kntung shj bby dan jntung blm npk lg..adkah tu normal atau pn sy nk ggur docter x blh nk bg ubt kuat kn rahim lg sbb x npk ad pgrakan bby dlm kntung😭#seriusnanya #firstmom #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

Hi… awk spotting brp hari? Saya skrg mcm tu jugak. Masuk hari ke-8 spotting.. masa hari ke 5 bleeding darah merah. Sy risau jugk tkt yg bkn2. skrg saya 7mgu +. Tp saya dh start mkn ubat kuat rahim masa 6mgu + … saya beli kat farmasi.. sbb klinik saya pegi tu xde stock.. KK n hosp kat tmpt sy pn xde ubat tu…

3mo ago

sy dh ggur dh sis 14hb 1,mula tu sy kua spotting je lma jgk lpas tu trus drah merah n ktul2 x lma lpas tu kntung plak yg trun,,doa kn sy ad rezeki lg ye

Pengalaman saya lbih kurang mcm sis lah..smpai skrang scan ada kntung je..scan tbaru 9weeks ++ dkt 10 weeks..doc bg msa 2 weeks utk bg jtuh sndri..klau lbh drp tu saya kena cuci..so sad 😭bkn rzki saya..Sya doakan smga kndungan sis baik2 sja..

3mo ago

sy dh ggur 14hb1 hr tu,doa kn sy ad rezeki lg ye