Assalamualaikum..mumy☺️☺️nk tnye baby bump brpe bln bru npk ea..Sy da 14w tp xnpk lg baby bump tu☺️☺

Sorok mama ya

2 Balas

Wassalam . Baby bumps depend kt badan masing2 dear , ada yg 3bulan dah besar , ada yang 7bulan pun mcm 3bulan . Saya 6-7bulan bru nampak , 5bulan boleh pakai jeans lg🤭

3y ago

owh yeke...😅..Kalo ikutkan 5 bln tu da beso kn sis.kalo still bleh pki jeans not bad😁😁

saya msuk 7 bulan bru nampak 😂 semua org tanya saya mengandung ke haaha. yang penting ank dlm perut sihat walafiat jee😊