Bf mom mcm mana bpuasa

Hai,nak tnye, cmne ibu2 bf puasa. Blh tahan x. Sbb sy tiap kli lps baby mnyusu mmg akan klaparan smpi mgigil2. baby pon mmg jenis yg mnum bnyk. Ada cara x cmne. Sy ad try mkn oat, tp tahan smpi tghri je. Lpstu bila lps baby mnyusu, mula rasa lapar yg smpi mgigil2 tu. Sy btl2 nk puasa tahun ni sbb tahun lps dh bnyk x puasa. Sori klu soklan sy pelik

4 Balas

try buat susu campur kurma or beli susu kurma ke. tapi kalau tak bole, takpa la, at least awak da try da .