Bila Menyusu Je Mengantok Tkleh Bwk Bincng?

Cmne nk atasi ni.. tiap kli nyusu ank je mngntok..ank sy plk jnis mmg kuat sgt2 mnyusu..dh mnyusukn dy smpai 30minit..tp dlm 10minit cmtu dy lapar blik..skg sy cmpurkn susu..nsb baik ank jnis yg bole trma ap sje jnis cara mnyusu..botol bole, badan bole, dgn ibu susuan dy pon bole dan gne sudu pon bole..mmg normal ke mnyusu ni mngntokkan?

1 Balas

Boleh consume air rebusan buah buah kering utk tambah tenaga 😊

4y ago

Trma ksih utk info💕