dilema

As slm / hai nk tanya mommy semua ada yg pernah prregnant ada kencing manis.bulan puasa x lama lg tp mcmana nk puasa klu kena mkn ubat kencing sbb sy mkn ubt kencing manis kerap lapar tp sy dilema puasa atau x sbb sy kesian kt baby dlm kandungan jgk .sapa yg pernah alami mcm sy boleh x bagi cara mcmana ?

1 Balas

Wslam..sy pernah ada... Gdm.. tp sy puasa selang2.. kalau rsau baby better xpyh puase.. nt ganti