Sakit??

Hai..nak tanya sy dah 38w 4d, sejak 2/3 hari ni kerap sakit dibahagian bawah perut atas kemaluan kenapa ye?(sy sertakan gambar) Punggung & betis sy juga kerap sakit dibelah kanan Adakah itu tanda2 nak bersalin? Dan perlu ke hospital segera ke? Maaf sy tiada pengalaman, ni anak pertama.

Sakit??
1 Balas

sy pn dulu mcm ni..jln lgi la rase sakit..dah nak hampir bersalin kot tu..tunggu sampai rasa contraction stiap 5min baru pegi hospital..pegi awl2 pn takut nnt nurse sruh balik smula..hehe