Kandungan 35w sakit punggung

Maaf sy nk bertanya, kandungan sy berusia 35w 4d tp sejak semalam sy mula sakit di punggung, tp perut sy xde mengeras atau contraction. ada sesiapa yg mempunyai simptom sama spt sy?? tanda2 dh nk bersalin ke?? patut ke sy terus ke hospital?? #bantusharing #ingintahu

2 Balas

sama la .. sy da 37w, da rasa mcm tu since 35w.. skang ni da kerap rasa mcm senggugut,sakit pinggang, lenguh kaki,kalo baring tuko posisi pon sakit..bangon tido, nk berdiri dan jln pon sakit kt kelengkang...

Normal sis. Baby dok pressure area bawah tu. Pulak baby dah turun laluan bawah.