38w 5d Sakit Perut Cirit Birit

Saya nak tanya normal ke sy sakit perut cirit birit time 38w 5d ni? Atau tu tanda2 nak bersalin?

2 Balas

sya x mcm cirit birit sis. tp bila terasa perut memulas nk buang air besar. bila g buang. kluar nya mcm cirit birit. tp xde la. lps buang sejam nk buang lg. itu mmg cirit birit jawabnya. tp sya jdi pelik sikit la. knp sya mbuang kluar air, mcm seolah2 kne cirit birit. x normal najis nya.

1y ago

Mcm tu la yg saya rasa..tp perut x de la sakit sangat..cuma buang air besar tu mcm cirit..tanya nurse kat kk pon diorg kata tu pon one of the signal nk bersalin..

Salah satu tanda ii nak bersalin mommy.