sakit bahagian pelvis

hi mommy nak tanyee sy dahh 38w tapi saya kerap sangat sakit dekat pelvis tuh . nak bngun susah . nak pusing kiri kanan pon susah . lpastu rase nyeri dkt tulang kemaluan tuh . adekah tu pon tanda2 nak bersalin ??? . #ingintahu

15 Balas

sy pun tgah mengalami skrg, nak tukar posisi tido dah payah, bangun tido sakit² badan semua, kat cervix dan celah kangkang da mula nyeri kena tunjal ngn kepala baby, sbb kepala baby dah ada kat bawah.. skrg baru 34 weeks, tp berat baby dah semangat..

tanda DEKAT nak bersalin. bukan tanda nak bersalin. tanda nak bersalin ada 3 tu je. pecah ketuban, lendir darah, contraction kerap. selain tu, normal dekat nak bersalin. baby da masuk laluan, baby da berat kite tampung kat bawah tu

sma lah since 36w sya DH rasa sakit TU. kkdg tulang blkg sya pon sakit sya tidur Tak selesa Kiri kanan baring melintang pon dh Tak selesa. sya duduk tidur😔 sampai skrg mlm susah nak nyenyak tidur. 37w 4d

Ni tanda baby dah ready2 dan dah masuk laluan. x lama lg tu mama dah boleh siap2 semua barang. semoga dipermudahkan semuanya..

Sebab tulang dah start merengang mom untuk persedian delivery baby. Kepala baby dah pusing kebawah. Ready je bila2 nak deliver

Tanda2 nak bersalin dh tu … tggu masa je … get ready beg2 and brg penting ✨Semoga dipermudahkan segala urusan mummy❤️

tanda2 dah, mommy kna get ready dah.. kepala baby dah msuk laluan.. smoga d permudahkn urusan b'salin..

tak semestinya, saya sakit pelvic start dari 4 bulan kandungan. tu sbb tanda perut membesar dan berat tu yg sakit.

sy 28w2d.. tgah merasa hnya allah ja thu rasa skit smpai ke pinggang.. scan hri ahad doctor kata kepala ank dh kt bwah

12mo ago

klau kpale ank kt bawah normal ke sis? doc ckp ape?

sy pon mcm puan,tp since 28 minggu,dh bg tau nurse tp diorg ckp its normal, smpai skrng masih sakit