Mual

Hai,nak tanya .saya kerap mual bila kandungan dah 7 bulan ni..adkh disbbkn kesan ubat y diambil?.sy ada kncing manis ktika mgndung..dan suka mgmbil mknn mnis ..wlpn hakikatny sblum mgndung sy tdk mggemari mknn manis..sy msh tdk tahu jantina bby..boleh beri pandangan ibu2 semua..?ni ank prtama...

1 Balas

mual mngkin alahan yg peringkt trimester ktga..Ade yg alahan awal tgh @ ktga..Jgn isau..Pastu mnis2 nie jgn mkn sgt sb kcian bby nty lahir sis..Klu sis gdm better controlkan..Nty bby yg kcian..Huhuhu