Hai.. sy mmy nk 1.. ni bby kedua sya..bolh shre pnglman tk beza mgndung ank prtama nd kedua

2 Balas

bnyk beza..yg first boy.yg second dpt girl.msa mengandung yg first,selalu nk mkn masam je.kuat tdo.klu bab tendang plk.mmg kuat dan sakit lh.selalu dduk dkt tulang rusuk kte.klu yg second plk.msa preggy 13 minggu.sy ade gdm.sy suka mkn mknan yg mnis2 je.rse plk nk berlawa je tiap msa.klu bab tendang plk,slow je tendengan baby.sy paling suka tgk ank perempuan..last2 akhirnya mmg Kuar girl.

maaf puan sy blum ada pnglmn pregnant kali kedua..tp xpe sy try up status puan ni ea..hrp ada mommy yg sudi share pnglmn mereka dgn puan .mg dpmudahkan segalanya..aamiin