ada x ibu2 kt sni yg sngkut kencing manis.. sy first time.. sblm ni mgndung xde. yg ke 4 ni sangkut.

2 Balas

Saya sangkut jugak sis . Dah on ubat pun 😭 masa pregnant sblm ni sangkut jugak, tapi on diet je.

2y ago

Maybe side effect dia bergantung setiap orang kot sis . Saya sbb dah on ubat , so saya rasa side effect ubat je skrg ni 🤣

senasib la kita..skrg tgh pregnant anak ke4 sangkut GDM masa 31W