kencing manis

Hai...mummy saya Ada kencing manis... Macam mana cara untuk turunkan bacaan kencing manis.nurse cakap dlm 8 mcm tu...mengandung seblm ni tak ada kena kencing manis. Tq..

9 Balas

sy pon gdm on diet control.dh 2kali buat bsp alhamdulillah.lps ni buat bsp sebulan sekali je.sy amalkan makan suku suku separuh.mnm air masak bnyk2.mnm air lemon/limau kasturi suam.bnykkn mkn buah epal hijau& jambu batu.tp ad jugak sesekali sy cheat day.sis beli roti wholemeal &biskut jacob wholemeal untk smacking