kencing manis

Hai...mummy saya Ada kencing manis... Macam mana cara untuk turunkan bacaan kencing manis.nurse cakap dlm 8 mcm tu...mengandung seblm ni tak ada kena kencing manis. Tq..

9 Balas

Sy mcm awk, tade history family kencing manis. Tapi bila preggy ada gdm. 1st and 2nd time buat tak cantik. Then sy cuba amalkan minum minyak kelapa dara terus okay. Cuma kena last makan pukul 6pm nak dptkan result terbaik untuk esok pagi. Saya skrg baby first.