baby gerak

Haii Nak tnya, brapa bulan ye nk rasa baby gerak. Sy 5 bulan skrg. Hritu ada rasa mcm gerak2 dlm perut tp skrg xrasa pulak. Ke biasa mcm tu kalau 5 bulan?

1 Balas

Sepatutnya 20w dah ada gerakkan . And setiap hari sepatutnya baby gerak , makin tambah hari makin kuat dan active . Masuk 7 bulan kot nanti hari hari kena kira baby gerak . Tapi tak tentu juga . Ada orang cakap baby girl aktif , baby boy tak sangat . Tapi kalau tak bergerak langsung tu , kalau risau better pergi check

3y ago

ye sis,mcm sy dah 7bulan tapi kurang gerak,kadang risau,gosok pun ada kala x jga gerak.