Baby gerak

Hi. First time mom sini, sekarang dah 24weeks. Nak tanya, kalau baby gerak tu, kita akan rasa mcm gegar2 ye dlm perut? Sbb masuk week 24 baru mcm ada rasa gerak2. Tp mcm confuse sbb first time. Hehe. #firsttimemom #24week

2 Balas

Yappp mcm tu la rasa diaa , nanti rasa mcm bergegor perut kita . Kadanv tu mcm angin lalu dalam perut hahahaha maybe dia tgh kuak lentang

2mo ago

Haaa. Itulah. Masa mula2 rasa mcm confuse, ni baby gerak ke perut tgh berkeroncong lapar. Haha. Pastu dah lama, bila dah kerap tu, dpt beza la rasa tu. Husband ckp bby tgh jogging. Sbb maknya suka jogging. 🤣🤣

ya betul.. rasa gerak2.. nt akan timbul d perut tu pulak.. baby kick

2mo ago

Yg timbul2 tu takde lg. tp semalam husband pgg, dia rasa mcm ada gerak2 tu. Hehe. First time kan, so confuse sikit.