Gerakan baby

Sy 34w+ skrg tp rasa mcm susah nk rasa gerakan baby. Kdg2 skali je rasa dia gerak dlm 1 masa. Biasa gerak byk kali dlm 1 masa. Nk ckup 10 gerakan tu lewat. Mummies mcm mana ? Kalau mcm ni better g scan klinik swasta ke atau better g hospital terus kalau rasa baby kurang gerak ? #firstmom #pleasehelp

2 Balas

Haah mcm saya ckup gerakan tapu mcm tk kuat pun dc suruh g hosp terus buat ctg tp sebab gerakan cukup ok laa dia ckp. If tk ckup kena buat ctg jungkin air ketuban kurang

pg hospital terus. ckp bby kurang gerakan.