musykilll

Haiii semuaaa..morninggg? Sy nak tnya ibu2 bolh x sy amlkn mnim air perhan lemon sebb kalau mnum air kosong rasa mual tekak nihh. Kena mnum something yg masam2 baru tekak agak ok...bahaya x untuk kandugan ?

2 Balas

Bolehh je minum air lemon pagi2 bagus untuk turunkan berat kalau overweight masa pregnant. Tapi jangan minum terlalu masam masa perut kosong sebab dia acidic kan

Blh jek...sy lau g kedai mkn wajib order lemon suam...kat umh sy selalu minum air sunquick