air gas

Bahaya tak kalau minum air gas preg 28w? Sy skrg rasa nak mnum something sgt2. Rasa haus sangat2. Dah macam2 air sy minum tpi till rasa tak hilang. Last2 sy mnum air gas bru rasa hilang dahaga tu. Tapi harini tekak sy rasa nak mnum air gas lagi?? sblom ni sy jarang sgt mnum air gas. Kali ni, rasa macam nak nangis klau tak dapat nak mnum air gas? ?? ad cdgn tak sy bleh mnum air yg lbih brkhasiat utk hilangkan rasa dkt tekak ni ??

2 Balas

saya baru minum semlm air gas yg mcd punya 🤣 2 hari selang baru hilang teringin dh dpt🤣 . alhamdulillah scan bby tdi tkde apa

Try minum ais kosong yg betul2 sejuk tu. Dia punya tajam kt tekak tu lebih kurang mcm rasa tajam minum air gas.