Keputihan atau air ketumban?

Haiii.. saya pregnant 21 week. Tadi saya ada rasa macam saya terbuang air kecil. Tapi tiada bau. Ia tidak terlalu banyak. Ada dalam satu permukaan seluar dalam. Ada tak ibu ibu yang mempunyai pengalaman macam ni? Adakah sy perlu risau?

2 Balas

Kes sy mcm puan rasanya. Tp bila g emergency.. Doc tgk... Takut² air ktuban bocor... Rupanya bukan. Air dari vagina.. ( keputihan)... So better sis pergi cek kat klinik... Sbb ritu sy doc bg pil masuk bawah.. Risau keputihan y ada tu.. Akn effects dekat baby. Alhamduillah.. Dh ok. Tp msk 30w ni ada balik pulak dh. Muga sis sihat2 sllu.

4y ago

💕

Sy selalu keluar air tak sengaja bila bersin atau batuk. Tapi tu air kencing rasanya. Bukan air ketuban. Semoga bukan la sis. Takut jugak leaking.

4y ago

Sama2 😁