Bersin Dan terkeluar air

Hai mommy.. nak tanya, saya dah 38 week. Sekarang ni bila batuk sikit akan terkencing sikit. Tapi bangun tido pagi tadi saya terbersin Dan terkeluar air yang sedikit banyak sampai jatuh menitis di lantai. Saya confused tu air kencing atau ketumban. Sekarang ni saya risau sama ada saya leaking atau tidak. Ada Cuba bau seluar dalam tapi spenda tu dah bercampur bau dengan keputihan so saya bertambah confused 😭 #pleasehelp #firstmom

2 Balas

Saya pun pernah berlaku. Mengalir ke peha. Sikit saja laaaa and beberapa hari ada keputihan. Harap2 xlama lagi turun Tanda. Semoga dipermudahkan urusan sis. Saya 36weeks 4hari

ada beza kencing dgn air ketuban sis ..berbau dgn tidak