sakit pinggang

Haii, sy dh 21 weeks, mcm mne nk hilangkan sakit pinggang? Diri or duduk x blh lebih 10 minit, kaki blh cramp dr duduk nk diri je.. Blh bg tips x?? 1st baby..

1 Balas

Awak sakit pinggang ke sakit tulang belakang ? Tak boleh duduk lama lama . Duduk kejap lepas tu baring . Kalau sakit tulang belakang dia memang takkan hilang , makin lama makin sakit . Ada orang cakap tak boleh urut tapi saya selalu suruh je husband urut sebab lepas urut baru dia hilang . Nanti kalau saya duduk lama dia dtang sakit lagi . Tak tahan sebab sakit dia macam tulang belakang mengembang je .