sakit pinggang dan kaki

Hi semua. Nak tanya, sekarang sy da 33weeks memang normal ke kalau sakit pinggang? Sakit sangat x leh nak diri atau duduk lama.. Baring je.. Kalau diri pun da senget badan sy ke kanan sebab menahan sakit pinggang belah kiri.. Kaki belah kanan pun rasa sakit kat betis sampai belakang peha, bila cuba diri tegak akan rasa mcm kebas2 kaki kanan tu.. Perlu ke pergi hosp kalau mcm tu? Dorg layan x kalau sakit cmni? Hehe

6 Balas

Samalah sy merasainye... skrg baru masuk 33weeks tak berani nk jalan lama² sgt.. kdang telebih jalan muncul rasa sakit bahagian bawah pusat... Takut je takut teberanak haha

4y ago

Hahaha.. Tulah..hari2 duk fikir dah nak beranak ke ni sakit gini.. Sampai selalu la mimpi beranak, sedar2 tgok perut ada lagi. Haha. Tp awal lg ni.. Risau ada masalah lain jugak ke kan.

sama sis.sy pon mcm tu.sy 34 weeks..selalu sakit pinggang,kdg betis jadi lenguh,sakit tapak kaki.sy anak first ni.takut jg kalu tanda² bersalin

Hai mummy. Its normal. So, dont worry k. Die punya sakit tu, alahai. Saya pun alaminya. Hehe.

4y ago

Itulah.. Sakit sampai rasa mcm nak nangis je.. Risau jugak kalau ada masalah lain ke kan.. Hehe.. Kena bersabar je la ye sampai beranak..

saya lbih selesa baring, nak p dapur pn mengah kta

Sama lh sis,,Sya pun sedang mengalaminya..33w

Take care..