Persoalan.. ?

awal kandungan anak sulung dah dapat ujian besar. dari pinggang sampai hujung kaki kiri jammed terus. peha dgn betis cramp, tapak kaki rasa mcm cucuk2 (mcm pijak kaca) bila belek x de pulak kaca nya. naik pulak “kayap air” bahagian pinggang sebelah kiri. keadaan sekarang duduk dan x blh gerak sikit pun. kalau gerak mmg sakit. sampai tahap meraung.. Allah bg ujian besar, pergi klinik doktor kata normal dan bg ubat. tp makin menjadi sampai x blh nk gerak. terpaksa balik kampung untuk berubat cara kampung Walluaham sama ada sakit biasa atau sakit misteri. Semoga Allah beri syafaat ?

1 Balas

Cer sis banyakkan minum susu jugak. Mana tahu boleh kurang.

4y ago

Kalau memang tak boleh minum susu, mintak dgn doktor pil kalsium.