First baby x ad pengalaman

Assalammualaikum mommy smue blh bg pendapat x?? Dh 2ary sy x blh tdr mlm.. Pinggang bwak ke perut sakit tpy sakit dye x kuat lh.. Tu tanda nk bersalin ke #firstbaby_36minggu3hari

1 Balas

Saya pula rasa mcm senggugut semalam 2 kali. Rasa sakit perut mcm nak buang air besar, tp bila pergi toilet tak pula buang air besar. Sebelum ni pernah sakit perut 3 kali, tp tak rasa nak membuang pun, pergi toilet rupanya nak buang air besar, mcm cirit. Skrg pun dah start keluar cecair warna putih kuning, sikit je tak banyak pun. Sebelum ni tak pernah ada pun. Due 1/3.

2y ago

Masing2 dah nak dekat due dah. Mungkin betul itu salah satu tanda nak bersalin dah, cuma antara lama nak tunggu turun tanda atau tak je. Saya pun first baby juga ni.