Kandungan 8 Minggu Scan Masih Nampak Kantung Shj.

Haii Semua... Sy Da 8 Mggu.. Tp Doc Scan Nampak Kantung Je... Adakah Itu Normal? Bukan Ke 8 Mggu Patutnye Da Boleh Nmpk Baby?

56 Balas

Seronoknya Tgok Perkembangan Baby Ibu2 Semua . Semoga Baby Membesar Dengan Sihat ❤️ Saya 8 Weeks Jugak . DH ada Heartbeat Tpi Terpaksa Buang Sbb Ectopic(kandungan luar Rahim) Bahaya Untuk Nyawa . Doakan Saya Ya Ada Rezeki Lagi Ya Ibu2 Ttc 3 Tahun First Baby .

1y ago

Jangan sedih sis .pengalaman saya sendiri berkawin 10 tahun kena 2 kali etopik nasib second tu kena tube yg sama jadi peluang untuk mengandung masih ada.berkat kesabaran Allah bagi peluang saya mengandung lagi alhamdulillah hari ni genap 8minggu .semoga sis pun dapat di karuniakan zuriat kali ke 2 ☺️🫰🏻