Kandungan 8 Minggu Scan Masih Nampak Kantung Shj.

Haii Semua... Sy Da 8 Mggu.. Tp Doc Scan Nampak Kantung Je... Adakah Itu Normal? Bukan Ke 8 Mggu Patutnye Da Boleh Nmpk Baby?

56 Balas

sy pun 8w4d...agak2 dah nampak ke blm ek..xscan pun lg..suami xbenarkn sbb baru lg..skli je kne scan ritu sbb ade bleeding spotting..scan dah nampak kantung and baby..tapi scan kot bawah..skrg je xscan lg sbb fobia dulu scan kt perut xnmpk mase usia 7w4d..yg tu yg pertama and keguguran..yg ni yg kedua..