Kesan Suntikan Perancang

Haii, nak tnye ade sesiapa x yg pernah ambil suntikan perancang kemudian susu bdan dy drop?

3 Balas

klau gngu period ad la . gngu susu xprnh lg dgr . mungkin mommy yg trase kurg jdi susu jdi drop sikit2 . xbole fikir susu xd n kurg . mmg bole jdi susu akn kurg . emosi sis pon kne stabil bru susu xdrop .

5y ago

ye btol sis . asl kn spnjg appoinment dy doc kata berat tinggi dy ok . mksd dy ckop susu la tu .

Makin byk ad lh sejam skali kne pam klau x demam.. Huuu.. Tp kite kne bersyukur ad org xde susu terpakse bg ank susu tepung..😌

5y ago

Wahh seronoknye.. Alhamdulillah la pam sejam skli pn byk

Sy amik, takat ni xde effect kat susu. Cume ganggu period sy je