suntikan perancang

hi, siapa ada ambil suntikan perancang? bole bikin naik bdn ka? tq ?

7 Balas

Saya ambil suntikan depo. So far ok alhamdulillah tak ada naik berat badan. Lagi turun ada lah mungkin sebab fully breastfeed. Now lagi kurus dari zaman sebelum kahwin😊

4y ago

Oh hehe..maybe sebab anak kuat minum susu..habis lemak mummy disedutnya..😂

Sye ambil suntikan perancangan .. alhamdulillah .. berat badan naik .. mula2 period tak teratur .. lame2 alhamdulillah .. semua okeyy ..

Naik 2kg ja. Tp sy suka. Sbb bdan sy jnis krus . Bila naik happynya 😍. Sy ad crita pglman di wall post sy . Dh 4x ccuk. 😊

4y ago

😿 sa mmg berisi

Hi, sya guna suntikan makin trun berat bdn sya😅 tgok org jga tu ada kwan2 bgemuk lpas suntikan

Ats org sesetngh xnaik2 pon bdn p mejoriti naik huhu

Tgok org sis... Sy inject jgak x naik badan..

Bdn sy xnaik mayb sbb fully bf kot..

4y ago

Erm takde pula cuma mmg ganggu cycle period jela