suntikan perancang..

Haii..nak tanya..ade tak yg pernah ambik suntikan utk rancang next baby.? Ok tak.?.tgh fikir nak ambik ubat/ suntikan utk rancang next baby..first baby dah czer..please help me..??

2 Balas

Klau jnis disiplin mkn ubat. Boleh ambik pil. Klau xdsiplin mcm sy ni. Sy ambik suntikan depo. Sis czer kan jd kena merancang baik2.. sis bolei bca kt wall sy. Sy ad cerita lanjut pglman sy ambik depo 😊

Haritu pun lps bersalin dr ad tnya nk merancang macamana... Husb xbg amik suntikan atau mkn ubat... Hnya merancang sndiri shj... Klau sy pilih nk suntik shj