suntikan perancang

Boleh tak ibu2 d sini cerita sikit tentang pengalaman ibu2 yang pernah ambil perancang secara suntikan perancang...benarkah berat badan akan naik...sakit kepala...tulang reput...

1 Balas

Bca kat wall post sy. Sy ad share pglaman sy. Bab tulang reput tu . Brslin ank 2 3 pn ketahanan tulang akan cnderung menurun. Sbb baby dlm kndungan ambik klsium dri bdan kita. Dh mnyusu baby. Pn ambik klsium dri bdan. Klau yg xambik suntikan perancang. Brslin 5 6 org pn akan jd jugak. Jd mnumla susu atau ambik pil klsium. 😊