Perancang Dan Breastfeeding

Ada tak ibu2 yang ambil perancang jenis suntikan, tapi x breastfeeding? Berkesan x suntikan tu? Sebab sy baca, perancang jnis suntikan sesuai utk ibu yg breastfeeding. Tp. Saya x breastfeeding.. Jarang

1 Balas

Perancang dan breastfeed x campur. Sy fully breastfeeding pernah ambik perancang cucuk tp masalah period terlalu lama. Skrg sy ambik ubat perancang yg kena mkn setiap hari. Alhamdulillah dua2 jenis perancang xkacau breastfeeding ☺️