Berpuasa bulan Ramadhan

Haii mummy2..ada dak yg tdk puasa sbb tkot trjejas kesihatan baby..ramai x pregnant yg puasa kt snie

109 Balas

Alhamdulillah ..sis 20w setakat ni xtinggal lg puasa..sis dan baby ok so doc xckp jgn puasa..yg penting jga mkn ketika sahur..susu,oat kurma ..& air masak jgn skip..InsyaAllah akn dipermudahkan..tp klo awl lg xdigalakkan jgk sb baby perlukan nutrisi..ape2 jgn paksa..ikut kemampuan ibu2 ye..selamat berpuasa 😍😘😘😘🌸🌸🌸