Berpuasa bulan Ramadhan

Haii mummy2..ada dak yg tdk puasa sbb tkot trjejas kesihatan baby..ramai x pregnant yg puasa kt snie

109 Balas

25week.. alhamdulillah msih berpuasa hri ke 4. sahur kna mkn yg betul...nasi ikut suku2 sparuh.. lebihkn protein n syur..bnyk mnum air masak. susu +oat +kurma jgn tggal. InsyaAllah ☺️ dan sy juga bkerja.. kerja yg mmg xdk diam. sapa mmpu ...buat..xmampu jgn paksa..syg diri..syg baby ☺️☺️🥰

3y ago

Ye btl tu..sy 20w..Alhamdulillah xtinggal lg..ibu2 mngndung perlu jga mkan supaya baby dpt serap nutrisi wlpn ibu2 berpuasa..tp klo ibu2 keuzuran ikut ckp doc je..sb bhya utk baby dan ibu.