Berpuasa bulan Ramadhan

Haii mummy2..ada dak yg tdk puasa sbb tkot trjejas kesihatan baby..ramai x pregnant yg puasa kt snie

109 Balas

Atas diri masing2.. alhmdulillah saya puasa.. masa bangun sahur tu.. pujuk baby ckp mama nak puasa esok ni.. baby gerak mcm biasa ye.. aktif mcm biasa ye.. nnti buka mama bagi makan dekat baby.. itu yang saya buat dekat baby.. dan selalu usap dia n cakap dgn dia.. tp kalau tak larat jugak jgn paksa.. buka jea..