Baby 1bln 20hari Asyik Nangis

Haii Mummy Semua.. Nk Tnya, Knapa Anak Sy Asyik Nangis Je Ye.. Asyik Nk Bf Jee, Xbg Asyik Nangis. Bg Bkn Main Lama Smpai 2jam Pun Masih Nangis Klau Lepas Puting.. Buncit Dh Perut Asyik Nyusu.. Tido Je Dia Diam.. Sy Buntu.. Mcm2 Dh Buat. Keperluan Asas Dh Bg Semua.. Tlg Sy Mcm Mna Nk Buat Lg

7 Balas

Da tengok perut kembung tak? Xpun rase kat kat betis keras or tak.. kalu keras urut2 pakai minyak yuyi or minyak angin baby kat situ

4y ago

Okey.. Tq sis