Baby meragam

Hai ibu ibu sekalian...anak sy umur 4bulan 1 hari... 2 3 hari nie dia asyik meragam...nangis bila tnggal sorg2...letak bawah mmg kena ada org dekat dia...kalau xde dia nangis mcm kena dera...nk bg susu lg la..dia meronta2 mcm sakit...xtahu dh nk buat ape...buntu dh... Ada x ibu2 alami perkara nie...ala solusi nya ye

1 Balas

mommy boleh sapu balm ni pada badan n tapak kaki baby... www.wasap.my/60129876070/babybalm