First baby

Haii mommys , harini kita dah check in hosp . Patut due 25hb tapi baby dah tak sabar nak keluar laluan dah terbuka 3cm.. doakan urusan saya dipermudahkan untuk bersalin and baby dapat keluar dgn sihat .. Aminn.. goodluck jugak pada mummy2 yg due bulan oct ni ?

20 Balas

Semoga dipermudahkan..Aamiin

InshaAllah dipermudahkan ☺

Semoga dipermudahkan sis..

Smoga baby & sis sihat..

Semoga dipermudahkan

Semoga dipermudahkn

semoga d prmudahkan

All the bestttt!

Semoga bjalan lancar momy.

Sama dgn sy..bby x sabar nk keluar..ikut due 21/10..tp 23/9 die dh keluar..genap 36w lhr. 35w 6d pecah ketuban dkt rumah.pergi hspital dh buka 3cm..alhamdulillah dpermudahkn bsalin 2x push tanpa jahit