Due 11/10/2023

Hi mommies geng oct 🤭 Dah ada yg bersalin ke tu? Kita dah keluar lendir, bukaan 2cm tapi xde progress. End up kena halau balik rumah 😅 masih layan braxton hicks tiap masa 🥲 tak tahu bila contraction yg real nak mari. Penat juga nak layan braxton hicks ni. Tapi enjoy je. Semoga baby keluar betul2 ikut due. Aminn 😊 Good luck mommies 💪🏼 semoga semua urusan kita dipermudahkan. #firstbaby #firsttimemom

1 Balas

pengalaman sy anak sulung,39 weeks. tak rasa sakit apa pun,tanda pun tak ada. Tergerak hati nak cek bukaan,cek2 dah 3cm,terus kena tahan ward, tak sampai 24 jam bersalin 🤭