teringin nak hamil lagi

Haii mommy² ..sya nk tnya ni n mntk pndapat Sya ada ank umo baru 1 tahun lbih..tpi teringin nk mrancang ada ank no dua .. Tpi period ada problem lpas lhir kn ank dulu.. So bila x dtng period dlm 2 buln dh cek preggy punya xda rzeki .. Mcm mna nk ato period supaya terato yerr?? Ada yg brpeglaman x sini?? Lpas tu mcm mna nk senang lekat nk pregnant lgi??

1 Balas

Kalau soal period kna jumpa doktor utk dapatkan masalah sebenar sis

5y ago

Okeyy sis ..thank u.. Tggu ada msa sya prgi jmpa dktor cek..