upt yg pling bgus .

haii mommy smuaa , sy nak tnya . upt dkt wtson ok tak? ke upt dkt frmasi lg bgus . sbb smlm sy ade beli upt wtson . sy try cek ngative . lpas tu td pg sy cek lg , ada 2 gris . tp 1 gris tlmpau samar . sy kurang pasti . patut kaa sy cuba upt lain . boleh bg cdangan . hehe

2 Balas

Klu awal lg. Kena guna kencing pertama bangun dari tidur pagi. Klu check tghri ptg mlm mmg x naik line klu awal sangat test

Watson tu kategori farmasi juga rasanya puan😅🤔 Samada puan try brand lain atau puan tggu je lg seminggu😊

4y ago

yeke . hehehe sy tnggu lg smnggu la sis