anak masih pakai bedung semasa tidur (4bulan 9hari)

Haii mommy's semua .. saya nk tanya dekat sni ade tak baby2 mommy's semua masih lagi di bedung semasa tidur umur baby 4bulan+ ? mcm anak saya , kalau dia nak tidur mesti saya kena bedungkan dia .. kalau tidak mmg tak akan tidur dgan lena .. tangan dia mula lah garu2 muka & isap jari .. saya cuma pegang tangan nye pun sama jgak tak akan tutup mata ..

14 Balas

garu2 isap2 tu cara baby tenangkan diri, risau besar2 tetap nak berbedung blh undang bahaya.. na'uzubillahiminzaalik. bahaya dia kalau baby dah pandai pusing badan, kita tak sedar, tgn kaki dia plk terikat takleh nk betulkan badan dia sendiri risau lemas

6mo ago

anak tidur puan tidur jgk kan... kan saya kata kalau baby pandai pusing meniarap tu, baby pusing dlm tidur tu, tangan terikat puan tak sedar. tp its ok, u do u🤗 mana yg baik utk puan buat je