Bedung baby

Nak tanya mommies, anak saya nak masuk dekat 3 bulan bila tidur saya bedungkan tapi bila bangun tidur dia berpeluh dan badan dia mesti panas 🥺 saya risau tapi kalau tak bedung pula tidur tak lena. Mcm mana ya?

9 Balas

Anak sy 2bulan dh x bedung😌 kesian tgk anak sy naik ruam 1badan nangis ii klu berpeluh iyela sbb pedihkan..jadi sy stop bedungkan dia Alhamdulillah x bedung cantik mulus je kulit xde ruam tidur pun lena sbb baby usia 3bulan mcm ii position dia nak tidur

sama mcm ank sy.. kesian berpeluh smpai merah2 bdn naik ruam peluh.. lepas tu sy cuba bdung bhgian dada & tgn je pulak.. tp skrg dh tk bedung dah. dia mengamuk tak nk dibedung.. dia sndiri yg xmo dibedung dah... hi hi hi... alhamdulillah lena tdo

Sama ank sya. Mmg kena bedung. Wlaupon psang aircond, mmg dia peluh. Kdg kesian, kdang dia sndri xselesa. Tngh2 tido mcm gelisah . Tngk2 peluh kesian.. emm.

5mo ago

Betul! Sama la dgn anak saya jenis cepat berpeluh tp kesian badan panas bila berbedung. Saya cuba try utk tak pakai baju bila bedung tgk mcm mana

bedung ala kadar je. tak yah ikut style org dulu2. anak sy jrg bagi bedung smpai skrg, da masuk umur 3 bulan. anak lena je tdr.

ank sy dari lahir lgi xbedung pakai baju lengan panjang je..nangis kalau bedung

cuba beli bedung wrap. nipis je selapis bhg belakang.

Sy pakaikan baju yg nipis dan bedung bahagian atas je

pakai bedung separuh, bedung bhgn dada n tgn shj

takyah pakaikan baju. bedung je

5mo ago

saya cuba ye! terima kasih!!!