Girl or boy

Hi mommy. Agak agak ni boy ke girl ea? Hahahaha doc ckp girl sbb nmpk mcm burger. Tapi doc pun mcm confius sama ada girl or boy😂 sy tak reti nak tgok 🤣 #firstmom #ingintahu #boy_or_girl

Girl or boy
11 Balas

rase mcm boy.. klau girl time dia terkangkang baru nmpk 🍔 nye.. ni baby kaki kepit kn? x kangkang sgt.. agak nye dia punye telo tu🤭🤭🤭

Sye rasa mcm girl..Sye anak 2boy..xde belah tngh mcm tuh..anak ketiga aritu scan 17week arah mcm ni..xde belah..nmpk pistol dia 🤣🤣

girl.. sis boleh google untuk lebih kepastian. taip 'scan gender girl'. try la

1y ago

Okey sis baik terima kasih hehehe

wahh sis scan waktu dekat kkia ke ni ? mggu ke brapa tu sis ?

1y ago

Haah sis. Ni pun kebetulan baby bagi nmpk gender dia😂 terima kasih sis InshaAllah Amiin YaAllah 🤲🏻 semoga doa yang baik berbalik pada sis jugak ye moga dipermudahkan segala urusan🌹❤️

waahh..tahniah sis..doakan sy juga dpt girl ye..dh ada 2hero

Macam boy sis. 😅

Mcm girl sis sy tgk

1y ago

Yee ea sis?

mcm girl 🥰

sy tgk boy sis

1y ago

sbb nmpk mcm batu die tu 😂 klu girl x nmpk plk mcm tu

baby girl