Apa pendapat anda?

16W 4D ada bleeding sikit tp doc kata cuma luka at cervix.. Scan2 ternmpk la gender bby.. Agak2 yg mata mommy2 sini nmpk ni mcm boy ke girl? ? Doc kata nmpk mcm pistol?

Apa pendapat anda?
13 Balas

X pe laa sis...yg penting bby sihat...hehe...sy pn blm tau gender bby apa kat dlm ni..tunggu hari jerr bila nk beesalin..

Untung nya dah dapat tgok gender baby..tempoh hari dah 17minggu pon x dapat tengok Gender boy ke Girl..

4y ago

yeke insyallah ada rezeki tu.. sy anak 1st tp nk girl sbnarnya.. tp ni je rezeki tuhan nk bg alhadmulillah janji dia sihat☺️

BBY boy...haha.mcm sy scan aritu sis..BBY boy juga

X pandai nk tengok..kot boy napak gtu

Baby boyy 😍 semoga dipermudahkan sis

4y ago

amin2 terima kasih❤️

boy tu...nmpk mcm bird nye

mcm sama je bentuk nye sis

4y ago

saya pon susah nak tgk. xreti ddk diam akhir nye nmpk jgk

Mcm gambar bebird jeee😁

4y ago

Hihi.. awal2 mmg mcm tu😁.. Xblh nk komfem kan..😅

Nmpak mcm bby boy.

X pandai tgk huhu