28weeks

Td scan kt kk alhmdulilah bby sihat, air ktuban ckup bby dah 1.46kg .ble nk tgk jntina pula antra peha n peha bby tu doc ckp kosong tk nmpk buah..agk2 lki ke pmpuan ek..agk2 btul tk ye girl.. #mudah2an girl lh.mma dh de 2 boy.

4 Balas

Kalau puan perasan kat gmbr ni ada tiga garisan putih..itu maksud girl..minggu ke-22 onwards dh boleh nmpk..itu yg saya faham bila sonographer terangkan kat saya..Alhamdulillah mmg girl yg keluar..semoga puan dpt baby girl..inshaallah

Wah,agak besar baby sis dr sy punya. Sy scan 28 weeks baru 1.1 kg. Nurse ckp pun baby sy kecil sdikit. Saya pun harap dpt baby boy. Sebab anak pertama girl

4y ago

Smg dmudahkn sis n dpt bby boy aminn..sy dh 2 boy nk girl pulak.hehe.

Mcm sy msa scan doktor ckp nmpk biji tp xnmpk telur...doktor cuma ckp mgkin girl...dan ad kemungkinan boy

Yeah harap gurl