takbiat buruk

haii mom, sayaa ada takbiat makann beras semasaa hamil. rasa ketagih. saya tkt jugakk kalau effect kandungann ?

18 Balas

Sama sis sya pun x boleh dalam sehari klw x kunya beras😂 tak tw knp tapi sya rasa beras tu sdp sgt

5y ago

kannn, rasa ketagih nak pepak beras. bauu berass tu pon dah buat terliurrr. tengahh tuliss nih pon rasa nam bangunn p ambek berass hahahaha

Xdepa yunk... Cuma ada kesan putih beras kat baby je kejap hilang

Tak bagus ambil makanan yg belum dimasak atau makanan mentah

Mak sy ckp mkn beras mentah boleh buat keputihan jd banyak ..

5y ago

btl jugakkk, anak firstt dluu xkeputihan mcm anakk second nihh. sbb anak firstt dluu xdakk takbiat kunyahh berassss. hahaha 😅

Saya taktau kesan dia apa tapi harap semuanya ok je

Mcm mak sy nengandung dulu..tp sy xde plk..😅

harap semua baik baik saja 😄

Huhu ☺😊😆😇